Με 100% πληρότητα στο γήπεδο αναμένεται να διεξαχθεί το Community Shield ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λέστερ.

Η έναρξη της σεζόν πλησιάζει και στα μεγάλα πρωταθλήματα, καθώς απομένουν σχεδόν τρεις εβδομάδες για το μεγάλο start. Και φυσικά, μεγάλο θέμα συζήτησης είναι η παρουσία των φιλάθλων φέτος, με τους οπαδούς να μετράνε αντίστροφα για την επιστροφή τους στα γήπεδα.

Ήδη η αρχή έγινε στο Euro, όπου σε όλα τα γήπεδα έδωσαν το «παρών» μερικοί φίλαθλοι. Σε άλλα περισσότεροι, σε άλλα λιγότεροι. Στην Αγγλία ωστόσο φαίνεται πως ετοιμάζονται για επιστροφή στην κανονικότητα, καθώς ο Μπόρις Τζόνσον έχει ανάψει το «πράσινο» φως για 100% πληρότητα και όπως φαίνεται θα κρατήσει τον λόγο του.

Σύμφωνα με το Talk Sport, ο πρώτος αγώνας της σεζόν, ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λέστερ στις 7 Αυγούστου θα διεξαχθεί στο «Γουέμπλεϊ» με γεμάτο γήπεδο!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Τζόνσον και η αγγλική ομοσπονδία έχουν συμφωνήσει ο αγώνας να γίνει με 100% πληρότητα στο γήπεδο, κάτι που αναμένεται να φέρει εξελίξεις και στα υπόλοιπα πρωταθλήματα… Βέβαια η Μεγάλη Βρετανία είναι «ελεύθερη» από τις 19/7, όταν έγινε και η ολική άρση των μέτρων από τον Πρωθυπουργό…