Ο Μόιζε Κιν έχει βρει τον καλό του εαυτό στην πόλη του φωτός, με την Έβερτον να μην φαίνεται διατεθειμένη να πέσει από τα 50 εκατομμύρια για την παραχώρηση του.

Ο Κιν πραγματοποιεί μία πολύ καλή χρονιά με τα «χρώματα» της Παρί Σεν Ζερμέν, όπου αγωνίζεται ως δανεικός από την Εβερτον και ο Κάρλο Αντσελότι θέλει την επιστροφή του επιθετικού, μόλις ολοκληρωθεί ο δανεισμός του.

Από την άλλη, βέβαια, ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο θέλει, επίσης, να κρατήσει τον 21χρονο διεθνή Ιταλό στην ομάδα, κάτι που σημαίνει πως οι δύο σύλλογοι θα κληθούν άμεσα, να συζητήσουν τους όρους μίας νέας συμφωνίας.

Στο πλαίσιο αυτό, οι σχετικές εκτιμήσεις αναφέρουν πως τα «ζαχαρωτά» αξιώνουν ένα ποσό της τάξης των 50 εκατομμυρίων ευρώ για να παραχωρήσουν τον Κιν στους πρωταθλητές Γαλλίας, την ώρα που ο Αντσελότι έχει δηλώσει ξεκάθαρα πως υπολογίζει στην παρουσία του.

«Μπορώ να πω ότι δεν θα ψάξουμε για επιθετικό. Εχουμε τον Ντομινίκ Κάλβερτ Λιούϊν, τον Τζόσουα Κινγκ, τον Ριτσάρλισον και τον Κιν, ο οποίος θα επιστρέψει. Δεν χρειάζεται να τον πείσω να μείνει στην Έβερτον. Είναι δανεισμένος και πρέπει να επιστρέψει. Εάν τον θέλει η Παρί Σεν Ζερμέν, πρέπει να ανοίξει σχετική συζήτηση. Είμαστε ανοιχτοί για αυτό, αλλά εάν δεν συμβεί αυτό, τότε θα είναι παίκτης της Εβερτον και μάλιστα, σημαντικός παίκτης» ήταν τα λόγια του Ιταλού προπονητή.