Εντονες πιέσεις δέχεται ο σύλλογος της Premier League, ώστε να αποβάλει τον διεθνή ποδοσφαιριστή λόγω της σύλληψης του για βιασμό.

Οι έρευνες της βρετανικής αστυνομίας συνεχίζονται γύρω από την υπόθεση που σήμανε «συναγερμό» στην Premier League, αναφορικά με τον διεθνή ποδοσφαιριστή που συνελήφθη ως ύποπτος για βιασμό τα ξημερώματα της 4ης Ιουλίου στο Βόρειο Λονδίνο.

Ο «ποδοσφαιριστής ηλικίας κοντά στα 30», όπως ανέφερε η «Telegraph» στο αρχικό δημοσίευμα, πέρασε περίπου 30 ώρες υπό κράτηση, τις μισές εξ αυτών στο πλαίσιο της ανακριτικής διαδικασίας από τις Αρχές και πλέον κατηγορείται όχι για μία, αλλά για τρεις επιθέσεις, οι δύο εξ αυτών σε βάρος διαφορετικής γυναίκας. Ακολούθως, ο παίκτης αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση που έχει ισχύ ως τον Αύγουστο, την ώρα που παραμένει σε εξέλιξη η έρευνα.

Ωστόσο, ο σύλλογος του δέχεται έντονες πιέσεις να αποβάλει τον ποδοσφαιριστή μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες. Αρκετές οργανώσεις τονίζουν πως ο διεθνής παίκτης θα πρέπει να μείνει εκτός αγώνων και να προβεί σε δημόσια ανακοίνωση.