Κρίσταλ Πάλας – Γουότφορντ 2-1 ( 89′ Σακό, 92′ Μακ Άρθουρ – Γιάνμαατ 3′) 

Μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην φετινή χρονιά πέτυχε η Κρίσταλ Πάλας, η οποία μέσα σε 3′ λεπτά(89′-92′) στο τέλος της αναμέτρησης, γύρισε το κατά της 0-1 από το 3′ και πήρε 3 υπερπολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια.

Η Γουότφορντ παρουσιάζει δείγματα κατάρρευσης και μετά από αυτό το ματς το καταλαβαίνεις πολύ καλά. Ξεκίνησε με γκολ στο 3′ από τον Γιάνμαατ, όπως έχει πάρει προβάδισμα σε πολλά ακόμα παιχνίδια, όμως στο τέλος δεν άντεξε και με 10 παίκτες από το 87′ λόγω αποβολής του Κλέβερλι, παρέδωσε πνεύμα και η Πάλας την χτύπησε δύο φορές δίνοντάς της ένα γερό χαστούκι σε μία διαφαινόμενη για εκείνη νίκη.

Οι Σακό και Μακ Άρθουρ είχαν περάσει ως αλλαγές στο παιχνίδι και στο 89′ και στο 92′ αντίστοιχα έκαναν την ζημιά και ξεσήκωσαν το Σέλχαρστ Παρκ σε πανηγύρια. Πλέον η Πάλας είναι για πρώτη φορά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού (17η)  και ελπίζει πως πλέον η κακη αρχή θα παραμείνει στο παρελθόν. Όσο για την Γουότφορντ, πάντα σκοράρει είτε προηγείται, όμως στο τέλος φεύγει με άδεια τα χέρια και αυτό επιβαλλεται να κοιτάξει ο Μάρκο Σίλβα για την συνέχεια.