Ο Όντιον Ιγκάλο μπορεί να μην έχει προπονηθεί ακόμα με την νέα του ομάδα, ωστόσο ο Σόλσκιερ τον «ετοιμάζει» για το ντέρμπι με την Τσέλσι. Τα… καρφιά του Σκόουλς.

«Ένας επιθετικός μπορεί να έρθει από τον πάγκο και να σκοράρει. Μιλάμε με τον παίκτη και ξέρουμε πως να διαχειριστούμε την κατάσταση. Δουλεύει πολύ σκληρά και ευελπιστούμε να μας εντυπωσιάσει με την παρουσία του στο γήπεδο» είπε ο Σόλσκιερ και κατέληξε για τον Ιγκάλο: «Ο προπονητής της Γιουνάιτεντ ολοκλήρωσε λέγοντας ότι «Ο τραυματισμός του Ράσφορντ μας αναγκάζει να τον χρησιμοποιήσουμε. Είναι ένας πολύ καλός for και κορυφαίος σκόρερ με την εθνική του ομάδα. Μπορεί να μας βοηθήσει. Είναι επαγγελματίας».

Ωστόσο, ο Πολ Σκόουλς πέταξε τα… καρφιά του για τη μεταγραφή λέγοντας: «Δεν νομίζω πως είναι ένα μακροπρόθεσμο πλάνο αυτή η μεταγραφή. Έκανε ρεκόρ τερμάτων στην Κίνα. Είναι όμως αυτό αξιόπιστο; Δεν ξέρω… Όταν είσαι Γιουνάιτεντ θέλεις μια επιπλέον ποιοτική λύση και ο Ιγκάλο καλείται να το αποδείξει. Δεν πιστεύω να ξεκινά σε πολλά ματς» κατέληξε.