Δύσκολες ώρες για τον Ράφα Μπενίτεθ στον πάγκο της Έβερτον, αφού τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα έχουν καταστήσει το μέλλον του στον σύλλογο πιο επισφαλές από ποτέ!

Από την πρώτη κιόλας στιγμή του «γάμου» τους το προηγούμενο καλοκαίρι υπήρχε η αίσθηση πως τα προβλήματα δεν θα αργούσαν να κάνουν την εμφάνισή τους.

Το ένδοξο παρελθόν, άλλωστε, του Ράφα Μπενίτεθ με τη Λίβερπουλ δεν ήταν δυνατό να τον καταστήσει ιδιαίτερα αγαπητό στις τάξεις των φίλων της Έβερτον, οι οποίοι από την πλευρά τους δεν στήριξαν ποτέ την πρόσληψη του Ισπανού στην τεχνική ηγεσία.

Μια συνεργασία, ωστόσο, για την οποία αρχίζει πλέον να κάνει δεύτερες σκέψεις και η διοίκηση των Ζαχαρωτών, καθώς η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας σε συνδυασμό με την θέση της στα χαμηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τον πολύπειρο προπονητή.

Όπως αποκαλύπτει μάλιστα το «Athletic», η νέα ήττα από τη Νόριτς ενέτεινε τις «φωνές» κατά του Μπενίτεθ εντός του συλλόγου και πλέον το μέλλον του στο Λίβερπουλ μοιάζει πιο δυσοίωνο από ποτέ!

Και μπορεί οι ιθύνοντες να μην έχουν πάρει ακόμα κάποια τελεσίδικη απόφαση, αλλά εφόσον η κατάσταση δεν αλλάξει δραστικά μέσα στο προσεχές διάστημα τότε το πιθανότερο είναι πως ο 61χρονος θα αναγκαστεί να αποχωρήσει κακήν-κακώς μεσούσης της σεζόν.