Η Έβερτον ανακοίνωσε την αποχώρηση του Μαρσέλ Μπραντς από τη θέση του διευθυντή ποδοσφαίρου της ομάδας και παράλληλα τόνισε πως ο Ράφα Μπενίτεθ έχει την πλήρη υποστήριξή του συλλόγου.

Η ήττα της Έβερτον με 4-1 από τη Λίβερπουλ την Τετάρτη αύξησε το σερί χωρίς νίκη των «ζαχαρωτών» σε οκτώ αγώνες και την άφησε στη 16η θέση της Premier League, πέντε βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Μπραντς βρέθηκε αντιμέτωπος με τους οπαδούς της ομάδας κατά την αποχώρηση του από το γήπεδο μετά την ήττα από τους «κόκκινους».

«Ο ιδιοκτήτης και το διοικητικό συμβούλιο θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον Μαρσέλ για την υπηρεσία που πρόσφερε στον σύλλογο τα τελευταία τριάμισι χρόνια και να του ευχηθούν καλή συνέχεια για το μέλλον του», ανέφερε ο σύλλογος σε δήλωση.

«Εν τω μεταξύ, ο ιδιοκτήτης και το διοικητικό συμβούλιο θα συνεχίσουν να παρέχουν στον μάνατζέρ μας, Ράφα Μπενίτεθ, την πλήρη υποστήριξή τους».

Η Έβερτον πρόσθεσε ότι θα διεξαχθεί στρατηγική επανεξέταση για να εξακριβωθούν τα μακροπρόθεσμα σχέδια του συλλόγου για το μέλλον.