Την ευκαιρία να τα «χώσει» στον Ζοσέ Μουρίνιο δεν έχασε ο Λουίς Φαν Χάαλ, ο οποίος σε δηλώσεις του στην «Daily Mirror» τόνισε πως το ποδόσφαιρο του Πορτογάλου άσου είναι το πιο βαρετό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη Σίτι και τη Γιουνάιτεντ: «Θα προτιμούσα να βλέπω τη Σίτι από την Γιουνάιτεντ. Χρειάζεσαι ποιότητα στην ομάδα και είναι ξεκάθαρο πως η Σίτι έχει καλύτερη ομάδα». 

 

Για τη δική του θητεία στη Γιουνάιτεντ: «Αν με ρωτήσεις πώς τα πήγα στην Γιουνάιτεντ, θα έλεγα ότι ήταν η καλύτερη χρονιά μου, δεδομένων των συνθηκών. Παίζαμε αρκετά καλό ποδόσφαιρο. Αλλά δεν είναι το ποδόσφαιρο που εκτιμούν στην Αγγλία. Και τώρα, βλέποντάς την, πιστεύω πως δεν ασκείται αρκετή κριτική στον Μουρίνιο του οποίου το ποδόσφαιρο είναι μακράν πιο βαρετό». 

Για τον Ζοσέ Μουρίνιο: «Αυτός (ο Μουρίνιο) δεν είναι κακός άνθρωπος. Στην πραγματικότητα, είναι ένας συμπαθητικός τύπος. Ήταν ο βοηθός μου στην Μπαρτσελόνα. Είχα περισσότερα προβλήματα με τον Γουντγουάρντ. Δεν συζητούσε τίποτα μαζί μου –και μαζί μου μπορείς να μιλήσεις για τα πάντα».