Ο Μπρούνο Φερνάντες είπε λίγα λόγια για την χρονιά που πέρασε, θέτοντας παράλληλα και τους στόχους του για το 2021.

Ο Μπρούνο Φερνάντες, αδιαμφισβήτητα αποτελεί μία από τις καλύτερες μεταγραφές της Γιουνάιτεντ. Με την άφιξή του τον περασμένο Φλεβάρη, οι «κόκκινοι διάβολοι» παρουσιάζουν ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στην επιθετική τους γραμμή.

Χαρακτηριστικό δε ότι φέτος έχει βρει εννέα φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα έχοντας μάλιστα μοιράσει και πέντε ασίστ σε 13 αγώνες στην Premier League.

Μιλώντας στο «Bt Sport», ο Πορτογάλος άσος έκανε τον απολογισμό του για το 2020, τονίζοντας ότι μέσα στη χρονιά έκανε το όνειρο του πραγματικότητα παίρνοντας μεταγραφή σε ομάδα της Premier League. Παρ’ όλα αυτά έμεινε με την πικρία της μη κατάκτησης κάποιου τροπαίου με την Γιουνάιτεντ.

«Μου αρέσει να βρίσκομαι σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ στον κόσμο. Η άφιξη μου στην Premier League, ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ήρθα σε ένα κλαμπ που πάντα ονειρευόμουν να παίζω. Φυσικά, ήταν καλύτερο για μένα όταν μπορούσα να παίξω και να απολαύσω τα παιχνίδια με τους οπαδούς. Όταν έφτασα, διεκδικούσαμε το FA Cup και το Europa League, και είχαμε την ευκαιρία να φτάσουμε στους τέσσερις πρώτους στο πρωτάθλημα.

Δυστυχώς, αποκλειστήκαμε σε δύο ημιτελικούς, αλλά κατακτήσαμε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα. Το μόνο πράγμα που μου έλειψε αυτό το έτος είναι τα τρόπαια. Δεν έχω τίτλους με το σύλλογο και δεν είμαι χαρούμενος για αυτό. Ελπίζω ότι το 2021 μπορεί να είναι καλύτερο σε αυτόν τον τομέα».