Ο Δημήτρης Γιαννούλης προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις λίγο μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του στην Νόριτς, κάνοντας λόγο για ένα όνειρο που πραγματοποιείται.

Παίκτης της Νόριτς θεωρείται και επίσημα ο Δημήτρης Γιαννούλης, με τον Κατερινιώτη μπακ να προχωρά και στις πρώτες του δηλώσεις με φόντο τη μεταγραφή του: «Είμαι πραγματικά χαρούμενος που υπέγραψα. Ήταν ένα όνειρο για μένα να παίξω για μια αγγλική ομάδα και τώρα αυτό το όνειρο πραγματοποιείται. Ήταν αρκετά γεμάτες αυτές οι μέρες αλλά είμαι εδώ και ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο με τους νέους μου συμπαίκτες.

Πάντα θα δίνω ό,τι περισσότερο μπορώ. Είμαι ένας γρήγορος παίκτης, τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Μου αρέσει το στυλ παιχνιδιού της Νόριτς και ελπίζω να προσαρμοστώ στον τρόπο που παίζει η ομάδα και να την βοηθήσω να πάρει την άνοδο».

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Νόριτς, Ντάνιελ Φάρκε, ανέφερε: «Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που έχουμε τον Δημήτρη μαζί μας. Θέλαμε να φέρουμε κάποιον που δεν θα μας βοηθήσει απλά για τις επόμενες εβδομάδες αλλά κάποιον που θα μας βοηθήσει μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.

Στον Δημήτρη πιστεύουμε ότι βρήκαμε ένα κομμάτι που ψάχναμε. Είναι σε καλή ηλικία με πολλά περιθώρια για βελτίωση. Είναι ήδη αρκετά έμπειρος, με πολλά παιχνίδια στην Εθνική Ελλάδας. Έπαιζε για μια ομάδα κορυφαία στην Ελλάδα όπως ο ΠΑΟΚ όπου έπρεπε να κερδίζει σε κάθε παιχνίδι».