Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να έχει απορρίψει προτάσεις για τον τιμωρημένο Μέισον Γκρίνγουντ από διάφορους τουρκικούς συλλόγους.

Οι κατηγορίες εναντίον του για απόπειρα βιασμού και επίθεση αποσύρθηκαν τον περασμένο μήνα, όμως ο 21χρονος Άγγλος επιθετικός, Μέισον Γκρίνγουντ, εξακολουθεί να βρίσκεται αντιμέτωπος με την… εσωτερική έρευνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για το αν θα επανενταχθεί στην πρώτη ομάδα ή θα χωρίσουν οι δρόμοι τους. Παρόλα αυτά, φαίνεται ότι προσελκύει μεταγραφικό ενδιαφέρον.

Πιο συγκεκριμένα, το «Athletic» ανέφερε ότι η Γιουνάιτεντ απέρριψε προτάσεις από τουρκικούς συλλόγους για τον νεαρό άσο, ενώ συνεχίζει να ζυγίζει τις επιλογές της σχετικά με το μέλλον του. Λέγεται επίσης ότι ο τιμωρημένος επιθετικός είναι διατεθειμένος να περάσει από κάθε δοκιμασία προκειμένου να επιστρέψει στις τάξεις της ομάδας του Μάντσεστερ.

Ο Γκρίνγουντ -θυμίζουμε- έχει να αγωνιστεί με τους «κόκκινους διαβόλους» από τις 22 Ιανουαρίου του 2022, όταν η Γιουνάιτεντ επικράτησε της Γουέστ Χαμ στο «Ολντ Τράφορντ». Αργότερα τον ίδιο μήνα συνελήφθη και τον Οκτώβριο του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απόπειρα βιασμού, επίθεση που οδηγεί σε πραγματική σωματική βλάβη και ελεγκτική συμπεριφορά. Οι κατηγορίες αυτές αποσύρθηκαν στη συνέχεια, με την Εισαγγελία του Στέμματος να επικαλείται την απόσυρση βασικών μαρτύρων και το νέο υλικό που ήρθε στο φως.

Είναι πάντως σαφές πως ο 21χρονος δεν θα επιστρέψει στις προπονήσεις ή στους αγώνες όσο διαρκεί αυτή η εσωτερική έρευνα. Μια σύντομη ανακοίνωση από τον σύλλογο αναφέρει: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σημειώνει την απόφαση της Εισαγγελίας του Στέμματος ότι όλες οι κατηγορίες εναντίον του Μέισον Γκρίνγουντ έχουν αποσυρθεί. Ο σύλλογος θα διεξάγει τώρα τη δική του διαδικασία προτού καθορίσει τα επόμενα βήματα. Δεν θα προβούμε σε κανένα περαιτέρω σχόλιο μέχρι να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία».