Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, ο Ντόνι Φαν ντε Μπεκ βρίσκεται κοντά στην αποχώρηση του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Για ακόμη μια φορά, ο Ντόνι Φαν ντε Μπεκ ετοιμάζεται να φύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο σύλλογος, μάλιστα, ενημέρωσε τον Ολλανδό πως δεν θα σταθεί εμπόδιο στην επιθυμία του να αποχωρήσει.

Η είδηση δεν αποτελεί έκπληξη, αφού ο διεθνήςμέσος έχει ζητήσει ξανά να φύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρ’ όλο που με τον ερχομό του Έρικ Τεν Χαγκ, περίμεναν πολλοί πως θα έβρισκε πάλι τον εαυτό του, λόγω της συνύπαρξης τους παλαιότερα στον Άγιαξ. Ο πρώην ατζέντης του παίκτη Γκίντο Άλμπερς, μάλιστα, πριν λίγες ημέρες είχε αποκαλύψει πως ο λόγος που ο 25χρονος μεσοεπιθετικός επιθυμούσε να αποχωρήσει από τον σύλλογο της Αγγλίας ήταν η προνομιακή μεταχείριση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον Πολ Πογκμπά.

Η Γιουνάιτεντ έχει ενημερώσει τον Φαν ντε Μπεκ πως είναι διατεθειμένη να τον αφήσει να φύγει τον Ιανουάριο, αλλά του δίνουν και την επιλογή, αν το θέλει ο ίδιος, να παραμείνει και να παλέψει για την θέση του.

Ο Ολλανδός είχε δοθεί δανεικός στην Έβερτον την προηγούμενη σεζόν, ενώ φέτος έχει αγωνιστεί μόλις 19 λεπτά με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.