Ο Κασεμίρο εξήγησε πώς ο ίδιος βιώνει τη φετινή κακή πορεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία κυνηγάει την παρουσίαση της στην Ευρώπη, τονίζοντας ότι υπάρχουν φορές που αδυνατεί να κοιμηθεί.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε το προβάδισμα στο Ολντ Τράφορντ απέναντι στη Λίβερπουλ με 2-1 μέχρι το 84′, όταν κι οι κόκκινοι ισοφάρισαν με πέναλτι του Σαλάχ.

Οι κόκκινοι διάβολοι έχασαν δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη που δίνουν για την έξοδο στην Ευρώπη, με αποτέλεσμα η Άστον Βίλα να ανέβει στην 5η θέση.

Στη δεύτερή του σεζόν στο Μάντσεστερ, ο Κασεμίρο μίλησε για το πώς βιώνει την πορεία της ομάδας, τονίζοντας ότι κάποιες φορές δυσκολεύεται να κοιμηθεί όταν το σκέφτεται.

“‘Είναι δύσκολο να μην παλεύεις για τον τίτλο. Απέχουμε 20 βαθμούς από την πρώτη θέση. Μερικές φορές δεν μπορώ καν να κοιμηθώ.

Αυτή είναι η πραγματικότητα όμως, και δεν ωφελεί να σκέφτεσαι τον τίτλο ή τις θέσεις του Champions League, πρέπει να σκέφτεσαι βήμα-βήμα.

‘Φυσικά, όταν μιλάμε ατομικά είναι πάντα δύσκολο, κυρίως γιατί το ποδόσφαιρο είναι συλλογικό. Έκανα καλό ξεκίνημα στη σεζόν, ήμουν ο καλύτερος της ομάδας του μήνα.

Εδώ όταν κερδίζεις όλοι κερδίζουν, όταν χάνεις όλοι χάνουν. Δεν είναι ο Καζεμίρο που είναι 6ος, είναι όλοι οι παίκτες που είναι 6οι.

Πρέπει να αξιολογήσουμε την κατάσταση συλλογικά. Αυτό που θέλω είναι να παίξω καλό ποδόσφαιρο και να κερδίσω τίτλους, που είναι ο κύριος στόχος μου”.