Χωρίς χρήματα στα ταμεία της μπορεί να βρεθεί μέχρι τον Αύγουστο η Μπέρνλι, εάν η σεζόν στην Premier League διακοπεί οριστικά, όπως δήλωσε το Σάββατο ο πρόεδρος του συλλόγου, Μάικ Γκάρλικ.

O Γκάρλικ τόνισε ότι η ομάδα μπορεί να χάσει ακόμη και 50 εκατομμύρια λίρες σε έσοδα, εάν δεν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

«Το γεγονός είναι ότι αν δεν τελειώσει η και δεν υπάρξει ξεκάθαρη ημερομηνία έναρξης για την επόμενη, τα χρήματά μας θα εξαντληθούν μέχρι τον Αύγουστο, αυτό είναι γεγονός» δήλωσε ο Γκάρλικ στο Sky Sports και πρόσθεσε:

«Δεν μπορώ να μιλήσω γι΄ άλλους συλλόγους. Γι΄ αυτό είμαστε πολύ πολύ αποφασισμένοι ότι όταν είναι ασφαλές να το κάνουμε αυτό και πραγματικά θέλουμε να τελειώσει αυτή τη σεζόν. Η ολοκλήρωση της περιόδου είναι το μόνο πραγματικό αποτέλεσμα για όλους τους συλλόγους της Premier League» συμπλήρωσε.

«Πρόκειται για μία άνευ προηγουμένου κατάσταση που βιώνουμε όλοι οι σύλλογοι της Premier League, την οποία κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει με κανένα τρόπο πριν από λίγες μόνο εβδομάδες, Δεν πρόκειται μόνο για την Μπέρνλι ή, οποιοδήποτε άλλο σύλλογο, πρόκειται για όλο το οικοδόμημα του ποδοσφαίρου» κατέληξε ο διοικητικός ηγέτης της Μπερνλι.