Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε πριν την αναμέτρηση με τη Λιντς, προχωρώντας σε δηλώσεις που συζητήθηκαν, καθώς τόνισε πως άκουσε για τη δημιουργία της European Super League μόλις χθες.

Το χρήμα είναι ο λόγος που δημιουργήθηκε η European Super League, σύμφωνα με τον τεχνικό της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, ενώ επίσης σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως το άκουσε πρώτη φορά χθες.

«Δεν άλλαξα την απόφασή μου. Το άκουσα πρώτη φορά χθες. Έχουμε κάποιες πληροφορίες, αλλά όχι πολλές. Είναι δύσκολο, οι οπαδοί δεν είναι χαρούμενοι. Μπορώ να το καταλάβω αυτό. Δεν συμμετέχουμε καθόλου στην όλη διαδικασία, ούτε εγώ, ούτε οι παίκτες.

Να θυμάστε, το πια σημαντικά πράγματα σε μία ένα κλαμπ είναι οι οπαδοί και η ομάδα. Και έτσι πρέπει να είμαστε σίγουροι πως τίποτα δεν θα μπει ανάμεσά τους.

Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό των οπαδών για τη Super League. Δεν ξέρω ακριβώς γιατί οι 12 ομάδες το έκαναν. Όμως είναι πάντα περισσότερα και περισσότερα παιχνίδια. Όλα γίνονται για το χρήμα, τίποτα άλλο» ήταν τα λόγια του Γερμανού τεχνικού.