Ο Γιούργκεν Κλοπ εκθείασε τον Χάρβεϊ Έλιοτ, ο οποίος επέστρεψε στη Λίβερπουλ, τονίζοντας πως μπορεί να αποτελέσει την έκπληξη της νέας σεζόν.

Δεν είναι από αυτούς που συνηθίζει να λέει μεγάλα λόγια, ειδικά για πιτσιρικάδες, καθώς έχει την τύχη να δουλεύει με αρκετούς.

Όταν το κάνει, τότε ίσως μιλάμε για ένα σημάδι ότι όντως πρόκειται για κάτι ξεχωριστό.

Μία τέτοια περίπτωση φαίνεται πως είναι αυτή του Χάρβεϊ Έλιοτ, του 18χρονου άσου που σύμφωνα με τον Γερμανό τεχνικό μπορεί να αποτελέσει την έκπληξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Από το 2019 όταν η Λίβερπουλ αποφάσισε να τον αποκτήσει από τη Φούλαμ οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να τα βρουν στο οικονομικό και ακολούθησε μία δικαστική διαμάχη.

Τελικά η αρμόδια ανεξάρτητη επιτροπή επίλυσης τέτοιου είδους διαφορών επιδίκασε το ποσό των 6 εκατομμυρίων ευρώ για τα τροφεία του Έλιοτ, ποσό ρεκόρ, κάτι που δείχνει επίσης την προοπτική που φαίνεται πως έχει ο νεαρός στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

«Ο Χάρβεϊ επέστρεψε στην ομάδα και είναι αποφασισμένος να πετύχει. Δουλεύει σκληρά και πιστεύω πως θα είναι η έκπληξη της νέας σεζόν. Το ταλέντο του είναι μοναδικό», ανέφερε ο Κλοπ για έναν παίκτη που πριν 2 χρόνια έγινε ο νεαρότερος που έχει αγωνιστεί ποτέ στην Premier League στον αγώνα της Φούλαμ με τη Γουλβς.