Το εγκώμιο του Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ έπλεξε ο Γιούργκεν Κλοπ μετά τη νίκη 3-0 της Λίβερπουλ επί της Άρσεναλ στο Λονδίνο.

Ο διεθνής δεξιός μπακ δημιούργησε το πρώτο γκολ για τον Ντιόγκο Ζότα, ενώ είχε συμμετοχή και στο δεύτερο τέρμα του Πορτογάλου.

«Σημειώσαμε τρία θαυμάσια γκολ και ο Αλεξάντερ-Άρνολντ έδειξε την κλάση του, ξανά» τόνισε χαρακτηριστικά ο Κλοπ, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες είχε εκφράσει την έκπληξή του για το γεγονός ότι ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δεν κάλεσε τον παίκτη στην εθνική Αγγλίας, και συνέχισε:

«Δεν θέλω να κάνω άλλη συζήτηση για τον Τρεντ. Είπα ότι ήταν απόφαση του Γκάρεθ (Σάουθγκεϊτ). Είναι ευλογημένος με τις επιλογές που έχει ειδικά σε αυτή τη θέση, αλλά ο Τρεντ είναι σε καλή κατάσταση. Εάν κάποιος λέει ότι δεν είναι, τότε εγώ πρέπει να πω ότι κάνει λάθος. Δεν είμαι υπεύθυνος για τις αποφάσεις του. Δεν θέλω ο κόσμος να θεωρήσει ότι έχω θέμα με τον Γκάρεθ. Δεν έχω, κανένα απολύτως. Σέβομαι τον ρόλο και την απόφασή του, αλλά ξέρω τον παίκτη καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον, από κάθε άλλον προπονητή. Μπορώ να πω ότι είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης».