Ο Γιούργκεν Κλοπ ξέσπασε για τις τεράστιες μεταγραφές των ανταγωνιστών της, φροντίζοντας να κράξει τις Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι.

Την ώρα που η Σίτι είναι έτοιμη να ξανασπάσει τα ταμεία για να φέρει τον Χάρι Κέιν, την ώρα που η Γιουνάιτεντ ενισχύθηκε αρκετά με Σάντσο, Βαράν και η Τσέλσι έκανε το μπαμ με Λουκάκου, η Λίβερπουλ δεν έχει… ρευστό για να ανταγωνιστεί τις παραπάνω ομάδες. Ο Γιούργκεν Κλοπ μπορεί να είχε αφήσει ανοιχτό παράθυρο για μεταγραφές, ωστόσο με νέες δηλώσεις του το… έκλεισε, αφήνοντας πολλές αιχμές για Σίτι, Γιουνάιτεντ και Τσέλσι.

«Ποτέ δεν εκπλήσσομαι από την οικονομική δύναμη της Σίτι, της Τσέλσι, της Γιουνάιτεντ. Όλοι γνωρίζουμε την κατάσταση της Τσέλσι και όλοι γνωρίζουμε την κατάσταση της Σίτι και όλοι γνωρίζουμε την κατάσταση της Παρί Σεν Ζερμέν, για παράδειγμα.

Αυτό που κάνει η Γιουνάιτεντ… Δεν ξέρω πώς το κάνει. Από τότε που ήρθα, ήταν πάντα το ίδιο. Μπορούμε να ξοδέψουμε και μας επιτρέπεται να ξοδέψουμε τα χρήματα που κερδίζουμε, αυτό κάναμε πάντα.

Αυτή είναι η κατάστασή μας και δεν είναι να εκπλαγώ. Είμαι χρόνια στην Αγγλία για να ξέρω ότι βρίσκουν πάντα μια λύση για να ξοδεύουν έτσι», είπε ο Γερμανός προπονητής!