Παρά τον κίνδυνο τιμωρίας, η Νότιγχαμ Φόρεστ εξετάζει επιλογές για τη θέση του τερματοφύλακα εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και ενδιαφέρεται για τον Πίτερ Γκουλάτσι.

Ο κίνδυνος τιμωρίας και αφαίρεσης βαθμών για τη Νότιγχαμ Φόρεστ μόνο απίθανος δεν φαντάζει, ωστόσο οι Ρεντς παραμένουν… κινητικοί στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου.

Παρ’ότι είχε γίνει γνωστό πως θα βάλει σε προτεραιότητα τις πωλήσεις παικτών και όχι τις προσθήκες, ο αγγλικός σύλλογος δουλεύει τις περιπτώσεις των Ρέινα και Μπόρχες και είναι δραστήριος και όσον αφορά τη θέση του τερματοφύλακα.

Όπως μετέδωσε ο Ιταλός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Νότιγχαμ Φόρεστ «ψάχνεται» για μεταγραφή στον «άσο» τις τελευταίες μέρες της χειμερινής περιόδου και ένα από τα βασικά ονόματα που βρίσκονται στη λίστα της είναι αυτό του Πίτερ Γκουλάτσι της Λειψίας. Ο 33χρονος Ούγγρος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025, αλλά οι Ταύροι εμφανίζονται διστακτικοί στο να τον παραχωρήσουν.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή τη στιγμή στο ρόστερ των Ρεντς υπάρχουν τέσσερις τερματοφύλακες, συμπεριλαμβανομένου φυσικά του Οδυσσέα Βλαχοδήμου.