Η Λίβερπουλ θέλει να προλάβει το Brexit και τους νέους μεταγραφικούς κανονισμούς και να αποκτήσει τον Στέφαν Μπαΐτσετιτς, ενώ στα ραντάρ της βρίσκεται και ο Κάλουμ Σκάλνον.

Πιο συγκεκριμένα, η Λίβερπουλ είδε την πρόταση της για τον Κάλουμ Σκάλνον να γίνεται αποδεκτή από τη Μπέρμινγχαμ στην οποία ανήκει και με ένα ποσό λίγο μικρότερο των 500 χιλιάδων λιρών, κάνει τον 15χρονο ποδοσφαιριστή κάτοικο… Μέρσεϊσαϊντ.

Ο Σκάλνον μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αριστερός μπακ όσο και ως κεντρικός μέσος, ενώ μέχρι να ενηλικιωθεί, ο Κλοπ ίσως να του βρει… ακόμη μία θέση.

Ακριβώς μια μέρα μετά την παραπάνω είδηση, το όνομα της Λίβερπουλ γράφεται δίπλα σε αυτό του Στέφαν Μπαΐτσετιτς, του 16χρονου αμυντικού της Θέλτα, με την οποία η «κόκκινοι» φαίνεται πως έχουν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις.

Τον μικρό βολιδοσκοπεί και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σε κάθε περίπτωση, είτε οι μεν είτε οι δε, θα πρέπει να κινηθούν άμεσα για την απόκτηση του, ώστε να μην τους δυσκολέψουν αργότερα τα νέα μέτρα και οι νέοι μεταγραφικοί κανονισμοί που θα έρθουν ως επακόλουθα του επικείμενου Brexit.