Η Λίβερπουλ θέλει να αποκτήσει έναν τερματοφύλακα για να αντικαταστήσει τον Άλισον, και κατέληξε στον Τζακ Μπάτλαντ, που ήταν στο αγγλικό προσκήνιο πριν μερικά χρόνια.

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Άλισον, η Λίβερπουλ έχει μείνει με τον Αντριάν και τον 21χρονο πορτιέρε Καοιμχίν Κέλεχερ. Ωστόσο, η διοίκηση της Λίβερπουλ, βλέποντας τον Άντριαν, να μην διανύει και τις καλύτερες του ημέρες στο «Άνφιλντ», στρέφουν την προσοχή τους στην απόκτηση ενός τερματοφύλακα, ο οποίος θα μπορεί επάξια να καλύψει τον Βραζιλιάνο, Άλισον, όταν χρειάζεται.

Γι’ αυτό και σύμφωνα με το «Independent», οι πρωταθλητές Αγγλίας ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Τζακ Μπάτλαντ από την Στόουκ. Ο 27χρονος γκολκίπερ, βρίσκεται στους «Potters» από το 2013, έχοντας πραγματοποιήσει 169 συμμετοχές και 9 στην εθνική Αγγλίας. Όμως ο υποβιβασμός της Στόουκ, είχε ως αποτέλεσμα ο Μπάτλαντ, να μην βρίσκεται στα πλάνα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ κι έτσι δεν έχει εμφανιστεί στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα από το 2018.

Το μεταγραφικό παράθυρο έκλεισε τη Δευτέρα, αλλά οι ομάδες μπορούν να προχωρήσουν σε μεταγραφές παικτών από τις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας έως τις 16 Οκτωβρίου. Γι’ αυτό και η Λίβερπουλ ενδέχεται να κάνει την κίνησή της για την απόκτηση του έμπειρου τερματοφύλακα.