Ο Ζλάταν… κατέκτησε την Premier League προτού κυριαρχήσει και στο MLS και επιστρέψει στην Ευρώπη για χάρη της Μίλαν στην Ιταλία.

Παρά τα όσα λέγονταν για την ηλικία του και τις αντοχές του σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως αυτό της Αγγλίας αλλά και για το δυνατό παιχνίδι των αμυντικών στην Premier, ο Ιμπραΐμοβιτς… του έβαλε τα γυαλιά και έγραψε σύντομη ιστορία.

Ο Λουκ Σο που συνυπήρξε μαζί του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθιστά σαφή τα οφέλη που κέρδισε η ομάδα από την παρουσία του Σουηδού σούπερ σταρ…

«Ήταν τρελαμένος! Ήταν αυτό που χρειαζόμασταν στ’ αποδυτήρια. Είναι απίστευτος. Έχει το ταλέντο και παρά την ηλικία του αποδεικνύει συνεχώς πόσο σπουδαίος ποδοσφαιριστής είναι. Είναι γεννημένος νικητής. Ακόμα και στα πιο μικρά παιχνίδια που παίζαμε στην προπόνηση, αν δεν νικούσε και ήσουν στην ομάδα του, τότε θα σε κατέστρεφε! Έβγαλε τον καλύτερο εαυτό απ’ όλους. Κανείς δεν ήθελε να παρουσιάζει μέτρια εικόνα, γιατί αν ήσουν στην ομάδα του όταν παίζαμε στις προπονήσεις, ήσουν νεκρός αν δεν τον βοηθούσες να κερδίσει»!