Ο Σαντιό Μανέ με εκπληκτικές δηλώσεις του, έδειξε ότι το ποδόσφαιρο κι ένα πρωτάθλημα δεν είναι πιο σημαντικό από την δημόσια υγεία και τις ανθρώπινες ζωές.

Την σπάνια πάστα από την οποία είναι φτιαγμένος, απέδειξε πάλι ο Σαντιό Μανέ. Ο Σενεγαλέζος μεσοεπιθετικός της Λίβερπουλ με δηλώσεις του στο talkSport υπενθύμισε ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι το σημαντικότερο πράγμα στην ζωή.

Παρότι η Λίβερπουλ βρίσκεται 25 πόντους μπροστά στην βαθμολογία και θέλει άλλες δύο νίκες για να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια, ο Μανέ ξεκαθάρισε πως θα δεχθεί ακόμα κι αν οι κόκκινοι δεν πάρουν το φετινό πρωτάθλημα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού: «Θέλω να κερδίζω παιχνίδια και τρόπαια. Αυτό είναι που αγαπώ. Αλλά με αυτή την κατάσταση, ότι κι αν γίνει θα το καταλάβω.

Είναι δύσκολο για την Λίβερπουλ, αλλά είναι ακόμα πιο δύσκολο για εκατομμύρια κόσμο σε όλο τον πλανήτη. Κάποια έχασαν άτομα της οικογένειας τους κι αυτή η κατάσταση είναι η πιο δύσκολη από όλες. Για μένα ήταν ένα όνειρο μου να κερδίσουμε το πρωτάθλημα φέτος. Αν αυτό δεν συμβεί, τότε θα το αποδεχθώ. Είναι μέρος της ζωής. Μακάρι τότε να το κερδίσουμε την επόμενη χρονιά».