Εντολή στο επιτελείο του, προκειμένου να αποκτηθεί ο Κιλιάν Μπαπέ φαίνεται να έχει δώσει ο ζάπλουτος ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Σίτι, Σεϊχης Μανσούρ.

Το έδαφος για την απόκτηση του Κιλιάν Μπαπέ προετοιμάζει εδώ και καιρό η Ρεάλ.

Μπορεί ο Γάλλος σέντερ φορ να έχει μείνει στην Παρί, ωστόσο δεν έχει βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας.

Ωστόσο πέρα από την Ρεάλ υπάρχει ακόμα μια ομάδα, η οποία θέλει να μπει σφήνα και να κάνει δικό της τον διεθνή Γάλλο άσο. Αυτή δεν είναι άλλη από την Μάντσεστερ Σίτι. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο «Transfer Window podcast», ο Σεϊχης Μανσούρ έχει δώσει εντολή στου ανθρώπους της ομάδας «Να αποκτηθεί ο Μπαπέ με κάθε κόστος».

Οι «πολίτες» είχαν βάλει από το καλοκαίρι στο στόχαστρο τους την περίπτωση απόκτησης του Χάρι Κέιν από την Τότεναμ, ωστόσο αυτή δεν προχώρησε καθώς ο διεθνής Άγγλος σέντερ φορ παρέμεινε στην ομάδα του Λονδίνου.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, η επόμενη περίπτωση που εξετάζει η αγγλική ομάδα στην προσπάθεια που κάνει για να ενισχύσει την γραμμή κρούσης της είναι ο Γάλλος άσος της Παρί, με τους «πολίτες» μετά την μεταγραφή του Γκρίλις, η οποία κόστισε 100.000.000 ευρώ να είναι έτοιμοι να «τινάξουν εκ νέου την μπάνκα στον αέρα»