Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε την δικαστική διαμάχη της με την UEFA και πλέον ατενίζει το μέλλον της με αισιοδοξία, με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να έχει στα χέρια του το αστρονομικό ποσό των 330 εκατομμυρίων για την μεταγραφική της ενίσχυση!

Μετά τη δικαίωση στην κόντρα με την UEFA και την αποφυγή του ευρωπαϊκού αποκλεισμού μέσω CAS, η Μάντσεστερ Σίτι είναι φανερό πως ετοιμάζεται να επιστρέψει δριμύτερη στο μεταγραφικό παζάρι.

Ήδη η αρχική ενημέρωση για μπάτζετ σχεδόν 200 εκατ. ευρώ για μεταγραφές προκάλεσε εντυπώσεις και συνέδεσε τους Πολίτες με τους κορυφαίους στόχους της αγοράς. Μόνο που αυτό το ποσό δεν είναι τελικά το ταβάνι της οικονομικής δυνατότητας που θα έχει ο Πεπ Γκουαρδιόλα στο προσεχές παράθυρο.

Σύμφωνα με την καταλανική «Sport», η διοίκηση θα διαθέσει στον Ισπανό τεχνικό 330 εκατ. ευρώ για μεταγραφές και αυτό σημαίνει έμπρακτα πως μπορεί να κυνηγήσει τουλάχιστον τρία τεράστια deal, για τα δεδομένα της εποχής του κορονοϊού στο ποδόσφαιρο.

Μέχρι στιγμής, οι θέσεις στις οποίες έχει ρίξει το βάρος της ενίσχυσης είναι αυτή του σέντερ μπακ, για την οποία είναι φαβορί οι Καλιντού Κουλιμπαλί (Νάπολι), Ντιέγκο Κάρλος (Σεβίλλη) και Μίλαν Σκρίνιαρ (Ίντερ), ενώ στη λίστα υπάρχουν επίσης τα ονόματα των Νταβίντ Αλάμπα, Αντάμα Τραορέ και Φεράν Τόρες.

Με αυτά τα χρήματα, είναι αυτονόητο ότι όλοι οι παραπάνω αποτελούν εφικτές περιπτώσεις για τους Γαλάζιους του Μάντσεστερ.