Ενθουσιασμένος για την άνοδο της Νότιγχαμ Φόρεστ στην Premier League εμφανίστηκε ο Μιλτιάδης Μαρινάκης, μιλώντας στο Goal.com. Όπως διαβεβαίωσε, θα γίνουν πολλές επενδύσεις από την οικογένειά του στην ομάδα, με στόχο να είναι ανταγωνιστική στη μεγάλη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

«Νιώθω φανταστικά. Φέραμε έναν νέο προπονητή μετά από έξι ήττες στα πρώτα οκτώ ματς της σεζόν. Ήμασταν τελευταίοι με μόλις τέσσερις βαθμούς. Είναι όμορφο αυτό που καταφέραμε γιατί είχαμε πετύχει την πρώτη νίκη της σεζόν απέναντι στη Χάντερσφιλντ και τώρα πετύχαμε την άνοδο. Δεν ξέρω πώς να περιγράψω τα συναισθήματα μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον Στιβ (σ.σ. Κούπερ, τον προπονητή) που ήρθε και άλλαξε την ομάδα και όλα γύρω της. Πιστεύουμε πως έκανε μια απίστευτη δουλειά. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους παίκτες που οδήγησαν τη Νότιγχαμ σε αυτό το σπουδαίο επίτευγμα. Ξεπέρασαν τους εαυτούς τους και έκαναν ένα θαύμα μετά από τόσο κακό ξεκίνημα. Ο πατέρας μου υποστήριξε την ομάδα, κάνει ό,τι ζητούσε ο προπονητής και έχουμε φοβερούς οπαδούς. Πιστεύω πως είναι το θαύμα του Στιβ», τόνισε.

«Αυτό είναι μόνο το πρώτο βήμα για το ταξίδι που μόλις ξεκίνησε. Θέλουμε να επενδύσουμε και να αγοράσουμε παίκτες, ώστε να χτίσουμε μια ομάδα που μπορεί να ανταγωνιστεί τον καθέναν στην Αγγλία», πρόσθεσε ο γιος του μεγαλομετόχου της Νότιγχαμ.