Σε συζητήσεις με την Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται ο Μίνο Ραϊόλα, προκειμένου ο Έρλινγκ Χάαλαντ να μετακομίσει το καλοκαίρι στο Νησί και να φορέσει τη φανέλα των «Πολιτών».

Το όνομα του Έρλινγκ Χάαλαντ, βρίσκεται στο προσκήνιο από το περασμένο καλοκαίρι. Παρά το γεγονός ότι οι διοικούντες την Ντόρτμουντ, κατάφεραν να τον διατηρήσουν και τη φετινή σεζόν στο ρόστερ τους, γνωρίζουν πολύ καλά ότι στο τέλος αυτής, ο Νορβηγός επιθετικός θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Ηδη η Μπαρτσελόνα έχει εκφράσει το ενδιαφέρον για την απόκτησή του αλλά δεν «παίζει» μόνη της, καθώς η Μάντσεστερ Σίτι έχει μπει δυναμικά στο παιχνίδι και σκοπεύει να τα δώσει όλα για να εντάξει στο δυναμικό της, το παιδί-θαύμα της Νορβηγίας.

Σύμφωνα, μάλιστα με τα όσα αναφέρει η «TimesSport», οι Πολίτες έχουν ήδη επικοινωνήσει με τον Ιταλό μάνατζερ, του Χάαλαντ, Μίνο Ραϊόλα και αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα τις διαπραγματεύσεις. Μάλιστα, αυτές δεν αποκλείεται να γίνουν μέσα στον Ιανουάριο, προκειμένου να καταλήξουν σε συμφωνία, ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.