Ο Ζοσέ Μουρίνιο τα έβαλε με τους παίκτες του για τη νέα γκέλα, αυτή τη φορά απέναντι στην Φούλαμ, τονίζοντας πως υπάρχουν ατομικές ικανότητες και λάθη.

Η Φούλαμ έκανε τη ζημιά, απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 από την Τότεναμ και άφησε τους Spurs στο -6 από την κορυφή!

Ο Πορτογάλος τεχνικός, Ζοσέ Μουρίνιο ρωτήθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης, για το αν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας, ρίχνοντας το μερίδιο της ευθύνης στους παίκτες.

«Για άλλη μια φορά δεχόμαστε ένα γκολ που μπορεί να αποφευχθεί εντελώς. Πρέπει να παραδεχτώ ότι στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν περισσότερο. Έχαναν και δοκίμαζαν πράγματα αλλά ο Ούγκο Γιορίς δεν έκανε μία επέμβαση και δεν σκοτώσαμε το παιχνίδι. Και πάλι χάσαμε έναν παίκτη στη γωνία. Έχουμε πολλές ευκαιρίες να σκοτώσουμε αγώνες.

Σε άλλες περιπτώσεις ειδικά εκτός έδρας κερδίζουμε, αλλά τότε δεν έχουμε αυτή τη φιλοδοξία να σκοράρουμε εκείνο το γκολ που θα σκοτώσει το παιχνίδι. Υπάρχουν πράγματα που είναι ατομικά. Υπάρχουν πράγματα που έχουν να κάνουν με ατομικές ικανότητες και ατομικά λάθη. Δεν μπορώ να πω πολύ περισσότερα από αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μουρίνιο στο Amazon Prime.