Σε συζητήσεις με τον Κρίστιαν Έρικσεν για την επιστροφή του στην Premier League βρίσκεται η Μπρέντφορντ, η οποία σύμφωνα με το Athletic φέρεται να του πρόσφερε συμβόλαιο για έξι μήνες με οψιόν ανανέωσης ενός χρόνου.

Την δουλειά του με στόχο να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, έπειτα από το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο πρόσφατο Euro συνεχίζει ο Κρίστιαν Έρικσεν.

Ωστόσο δημοσιεύματα από την Αγγλία θέλουν τον Δανό επιτελικό μέσο, να είναι σε συζητήσεις με την Μπρέντφορντ. Σύμφωνα με το «Athletic», οι «μέλισσες» φέρονται να έχουν προσφέρει ήδη στον 29χρονο άσο συμβόλαιο έξι μηνών, στο οποίο περιλαμβάνεται η δυνατότητα επέκτασης του, για ακόμα έναν χρόνο.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί ότι η Μπρέντφορντ έχει για προπονητή τον Δανό Τόμας Φρανκ, ενώ ο ιδιοκτήτης της έχει επίσης τη Μίντιλαντ. Υπενθυμίζεται ότι ο Έρικσεν έμεινε ελεύθερος τον περασμένο Δεκέμβριο από την Ίντερ, εξαιτίας των κανονισμών στην Ιταλία, που απαγορεύουν σε άτομο που έχει εμφυτευμένο απινιδωτή να παίρνει μέρος σε φυσική δραστηριότητα στο πλαίσιο επαγγελματικού αθλητισμού.