Το συμβόλαιο έχει συμφωνηθεί για το επόμενο εξάμηνο, ωστόσο, η Μπρέντφορντ θέλει να υποβάλει τον Κρίστιαν Έρικσεν σε εξονυχιστικές εξετάσεις πριν τις υπογραφές ώστε να είναι σίγουρη για την υγεία του Δανού.

Οι «bees» θα είναι η ομάδα με τη φανέλα της οποίας ο Κρίστιαν Έρικσεν θα πραγματοποιήσει τη μεγάλη του επιστροφή στο ποδόσφαιρο και την Premier League.

Αυτό, έρχεται έπειτα από το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη το καλοκαίρι στο Euro, την ανακοπή, την νίκη για τη ζωή του και την προσπάθεια ολικής επαναφοράς.

Κάνοντας προπονήσεις όλο αυτό τον καιρό με αποφασιστικότητα για να καταφέρει να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο κι αν δύναται να βρεθεί και στο Μουντιάλ του Κατάρ, ο Έρικσεν συμφώνησε για ένα εξάμηνο με την Μπρέντφορντ.

Όπως αναφέρει το Athletic, ναι μεν οι όροι του συμβολαίου έχουν οριστικοποιηθεί, ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής καλείται να υποβληθεί σε εξονυχιστικές εξετάσεις για ν’ αποδείξει στους ανθρώπους του αγγλικού κλαμπ πως όντως η καρδιά του πλέον δεν είναι πρόβλημα ούτε υπάρχει κάποιο ρίσκο..