Ο Μπρούνο Φερνάντες μίλησε για την πορεία την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη φετινή σεζόν, λέγοντας πως στην αρχή αυτής κανείς δεν πίστευε ότι η ομάδα του θα μπει στην πρώτη εξάδα.

Για τη φετινή πορεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε ο Μπρούνο Φερνάντες.

Ο Πορτογάλος αστέρας ανέφερε πως στην αρχή της σεζόν κανείς δεν πίστευε ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» θα τερμάτιζαν στην πρώτη εξάδα, ενώ πλέον παλεύουν για την έξοδο στο Champions League. Μάλιστα, μέχρι πριν λίγο καιρό φαινόταν εξασφαλισμένο, αλλά η αγωνιστική άνοδος της Λίβερπουλ έχει μετατρέψει σε «τελικούς» τα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια της ομάδας του Έρικ Τεν Χαγκ.

«Θέλουμε το ποδόσφαιρο του Champions League. Το αξίζει αυτός το σύλλογος, πρέπει να βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Νομίζω επίσης ότι αυτοί οι παίκτες αξίζουν να βρίσκονται εκεί, επειδή έχουμε μία τόσο σπουδαία ομάδα που έχει κάνει φοβερή δουλειά φέτος, όταν ουδείς πίστευε ότι θα μπορούσε η Γιουνάιτεντ να παλεύει για την πρώτη τετράδα.

Ξέρουμε πως όλοι λένε τώρα “η Γιουνάιτεντ είναι σπουδαία” όμως θυμάμαι ότι στην αρχή της σεζόν ουδείς μάς έδινε τύχη για την πρώτη εξάδα, άρα πιστεύω ότι ήταν μία καλή έκπληξη αυτό που έγινε. Έκπληξη για αυτούς, όχι για εμάς.

Ξέραμε ότι μπορούσαμε να είμαστε εκεί, ξέρουμε ότι θα μπορούσαμε να είμαστε ψηλότερα στη βαθμολογία. Είχαμε τις στιγμές μας και για αυτό είμαστε στη θέση να κυνηγάμε την τετράδα και όχι μεγαλύτερα πράγματα.

Αλλά νομίζω ότι σύντομα, αυτός ο σύλλογος και αυτοί οι παίκτες θα παλεύουν για πολύ μεγαλύτερα πράγματα», ήταν τα λόγια του Μπρούνο Φερνάντες.