Η Νιούκαστλ έδωσε 13,5 εκατομμύρια λίρες στην Νόριτς και βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του Άγγλου αριστερού μπακ Τζαμάλ Λιούις, ο οποίος ήταν στο στόχαστρο της Λίβερπουλ πριν κλείσει τον Κώστα Τσιμίκα.

Ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι πολύ μικρός. Σχεδόν τα πάντα μοιάζουν με συγκοινωνούντα δοχεία. Πολλές φορές οι ομάδες, οι παίκτες πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλον. Δείτε εδώ ένα παράδειγμα.

Η Νιούκαστλ που ενδιαφέρειται για τον Δημήτρη Γιαννούλη του ΠΑΟΚ, παίρνει τελικά τον αριστερό μπακ, για τον οποίο είχε κάνει πρόταση η Λίβερπουλ πριν αποκτήσει τελικά τον Κώστα Τσιμίκα!

Σύμφωνα με τα αγγλικά Μ.Μ.Ε. η Νόριτς που είχε απορρίψει την πρόταση των 10 εκατομμυρίων λιρών από τους κόκκινους για τον Τζαμάλ Λιούις, έκανε αποδεκτή την πρόταση των 13,5 εκατομμυρίων λιρών που έκαναν οι καρακάξες για τον 20χρονο ταλαντούχο αριστερό μπακ.

Πλέον το μόνο που απομένει είναι η συμφωνία με τον παίκτη, αν και όλα δείχνουν ότι η Νιούκαστλ θα εμπιστευτεί την αγγλική αγορά, με έναν παίκτη που θα κοστίσει παραπάνω από το διπλάσιο από αυτά που θα κόστιζε ο Έλληνας αριστερός μπακ.