Μετά την νίκη της στην έδρα της Πιτέρμπορο με 0-1, η Νότιγχαμ Φόρεστ εξασφάλισε κατά 99,9% την παρουσία της στα πλέι-οφ ανόδου στην Premier League!

Το δικαίωμα για μία ζαριά ανόδου στην Premier League θα έχει για πρώτη φορά επί ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη, η Νότιγχαμ Φόρεστ που διατηρεί ελπίδες ακόμα και για απευθείας άνοδο!

Με την εκτός έδρας νίκη της με 0-1 στην έδρα της Πιτέρμπορο, η ομάδα του Στιβ Κούπερ ανέβηκε στην τέταρτη θέση της Championship με 73 βαθμούς, έχοντας δύο παιχνίδια λιγότερα από την τρίτη Χάντερσφιλντ!

Η Νότιγχαμ εξασφάλισε κατά 99,9% την είσοδο της στα πλέι-οφ (θέλει τυπικά έναν βαθμό σε τέσσερις αγωνιστικές ή μία απώλεια της Μίντλεσμπρο στα τελευταία τρία δικά της παιχνίδια) για την άνοδο στην Premier League (συμμετέχουν οι ομάδες που θα τερματίσουν από  την 3η ως την 6η θέση), ενώ ελπίζει ακόμα και σε απευθείας άνοδο στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου!

Κι αυτό γιατί η διαφορά της από την δεύτερη Μπόρνμουθ είναι 5 βαθμοί, με τις δύο ομάδες να έχουν ακόμα να δώσουν από τέσσερα παιχνίδια ως το τέλος! Μάλιστα ένα εξ’ αυτών είναι η μεταξύ τους αναμέτρηση (στην έδρα της Μπόρνμουθ) που ενδέχεται να κρίνει ένα απευθείας εισιτήριο για τον μαγικό κόσμο της Premier League!