Ο ιδρυτής και CEO της μουσικής υπηρεσίας, Spotify, Ντάνιελ Εκ, μίλησε στο περιθώριο της συνέντευξης του στο CNBC και αναφέρθηκε στο δημόσιο του άνοιγμα για την αγορά της Άρσεναλ, δηλώνοντας πρόθυμος να προχωρήσει.

Μετά το φιάσκο με την European Super League, οι φίλοι των “Κανονιέρηδων” συγκεντρώθηκαν έξω από το Emirates πριν και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Έβερτον, με σκοπό να διαμαρτυρηθούν κατά της διοίκησης και να ζητήσουν την αποχώρηση της.

Την ίδια ώρα, ο Σουηδός δισεκατομμυριούχος πήρε θέση και δήλωσε πρόθυμος να προχωρήσει στην αγορά της ομάδας, της οποίας είναι οπαδός από μικρό παιδί, ενώ άνοιξε με αυτό τον τρόπο δίαυλο επικοινωνίας με την Kroenke Sports Entertainement, ιδιοκτήτρια εταιρία των Λονδρέζων.

Αυτή η κίνηση έδωσε τεράστια χαρά στους φιλάθλους, οι οποίοι ζητούν όλο και πιο έντονα την αποχώρηση του Αμερικανού προέδρου, Στανκ Κροένκε, βλέποντας την ομάδα του να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, ευρισκόμενη αυτή τη στιγμή στη 10η θέση της Premier League.

Το CNBC έδωσε πάτημα στον Ντάνιελ Εκ με αφορμή τις εξελίξεις στην επιχείρηση του, όμως ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε σε αυτό το ζήτημα, με εκείνον να απαντάει:

“Είμαι φίλος της Άρσεναλ από την ηλικία των οκτώ. Η Άρσεναλ είναι η ομάδα μου, αγαπώ την ιστορία, τους παίκτες και τους φιλάθλους της.”

“Είδα μία τρομερή δυνατότητα να θέσω ένα πραγματικό όραμα για το κλαμπ και να το επαναφέρω στις δόξες του… Είμαι πολύ σοβαρός. Έχω συγκεντρώσει τη χρηματοδότηση για αυτό το εγχείρημα.”

“Έχω προετοιμαστεί για ένα μεγάλο ταξίδι. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ετοιμάσω μία προσεκτική πρόταση και ελπίζω να με ακούσουν.”