Μέσω μιας επικής βιντεοκλήσης, ο Γιούργκεν Κλοπ, ήθελε να συστήσει ένα στενό μέλος της οικογενείας του, στον άρτια αφιχθεί, Κώστα Τσιμίκα!

Τηλεφωνική επικοινωνία, μέσω βιντεοκλήσης, είχε ο Κώστας Τσιμίκας την Τετάρτη, δύο μέρες μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του από τη Λίβερπουλ. Όμως όπως συνηθίζει ο Γερμανός τεχνικός, δεν μίλησε για ποδόσφαιρο με τον παίκτη του, θέλοντας παράλληλα και να τον αποφορτίσει από το όποιο άγχος μπορεί να έχει σαν «πρωτάρης» σε ένα τεράστιο κλαμπ όπως οι «κόκκινοι».

Έτσι, στην βιντεοκλήση που δέχθηκε ο Έλληνας αμυντικός, άκουσε για λίγο τον προπονητή του ο οποίος θέλησε να του γνωρίσει και την… κόρη του. Πρόκειται βεβαίως για την Έμμα, την ομορφη σκυλίτσα του αφεντικού των «ρεντς»! Άλλωστε, ο Κλοπ που ήδη γνωρίζει τα πάντα για την προσωπική ζωή του νέου παίκτη του, ξέρει ότι έχει και αυτός μεγάλη αγάπη για τα ζώα και είναι «μπαμπάς» των Φουέρτε και Μάουι, δύο πανέμορφων σκύλων ράτσας «Σαρ Πέι».

«Σε πήρα τηλέφωνο μόνο για να σου δείξω τον σκύλο μου. Έλα Έμμα, κοίτα!», είπε αρχικά ο Κλοπ και ο Τσιμίκας απάντησε: «Ναι, είναι πολύ όμορφη. Μου λείπουν τα δικά μου τώρα, πρέπει να τα φέρω εδώ. Φαίνεται πολύ χαρούμενη». Ολοκληρώνοντας τη σύντομη συζήτησή τους, ο Γερμανός έδωσε ραντεβού με τον «Τσίμι» για λίγες μέρες αργότερα, όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Λίβερπουλ για τη νέα σεζόν: «Είναι μια καλή μέρα. Από εδώ και πέρα το μέλλον ξεκινά. Θα σε δω σε λίγες μέρες», του είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η επίσημη Λίβερπουλ:

https://www.facebook.com/LiverpoolFC/videos/301540090927532