Ο σύλλογος της Premier League του οποίου παίκτης συνελήφθη ως ύποπτος για βιασμό, έκανε σαφές στον βρετανικό Τύπο ότι δεν θα τον τιμωρήσει.

Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε στα χέρια των Αρχών νωρίτερα μέσα στον μήνα αφού υπήρχε σε βάρος του υποψία βιασμού του και λίγο αργότερα πιάστηκε ξανά γιατί δημιουργήθαν σε βάρος του κατηγορίες για ακόμα δύο επιθέσεις σε μια άλλη γυναίκα. Αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν ότι ο σύλλογος του παίκτη είπε στο The-Athletic ότι δεν πρόκειται να τον τιμωρήσει και ότι θα συνεχίσει να ασκεί κανονικά τα καθήκοντά του στην ομάδα του.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα μέσα στη σεζόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έθεσε εκτός ομάδας τον Μέισον Γκρίνγουντ υπό την υποψία του βιασμού της κοπέλας του, ενώ ένα άλλο club, απέκλεισε ποδοσφαιριστή που το όνομά του δεν έγινε γνωστό, για σεξουαλική παρενόχληση παιδιού. Μια από τα ίδια είχαμε για τον Ιβς Μπισουμά, πρώην της Μπράιτον και νυν της Τότεναμ, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική επίθεση τον Οκτώβριο.

Το όνομα του παίκτη, που πλησιάζει τα 30, δεν μπορεί για νομικούς λόγους να δοθεί στη δημοσιότητα. Συνελήφθη στο βόρειο Λονδίνο για βιασμό και αφέθηκε ελεύθερος αφού κατέβαλε εγγύηση.