Η Γουέστ Χαμ αποκλείστηκε με κάτω τα χέρια (4-0) από την Όξφορντ, ομάδα τρίτης κατηγορίας στο Λιγκ Καπ με τον Μανουέλ Πεπεγκρίνι ν’ αναφέρει ότι ορισμένοι παίκτες δεν έδειξαν πως μπορούν να παίξουν στα «Σφυριά».

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Χιλιανός τεχνικός:

«Πρέπει να έχουμε απαιτήσεις υψηλής απόδοσης από αυτούς. Είχαν την ευκαιρία να αποδείξουν γιατί πρέπει να αγωνίζονται, όμως, απόψε δεν το έκαναν. Η εμφάνισή τους δεν ήταν καλή.

Στην Αγγλία, αν επιθυμείς να αγωνίζεσαι σε όλες τις διοργανώσεις πρέπει να χρησιμοποιείς όλο σου το ρόστερ. Δεν μπορείς να συνεχίζεις να παίζεις με τους ίδιους που έπαιξαν το Σάββατο

Η ευθύνη ανήκει κυρίως σε μένα, επειδή εγώ διάλεξα τους ποδοσφαιριστές και έπειτα φυσικά στην ομάδα, η οποία δεν στάθηκε ανταγωνιστική. Μιλήσαμε αρκετά με όλους ώστε να καταλάβουν το ότι η διοργάνωση είναι διαφορετική και ότι παίζαμε απέναντι στην Όξφορντ που είχε κερδίσει 6-0 στον προηγούμενο αγώνα της.

Είναι πολύ εύκολο να λες ότι παίξαμε άσχημα. Ωστόσο, αυτοί αγωνίστηκαν πολύ καλά από το πρώτο λεπτό του ματς. Κάναμε τόσα πολλά λάθη. Όλη η ομάδα έπαιξε άσχημα. Δεν είναι μόνο το ότι δεχτήκαμε τέσσερα τέρματα αλλά και το ότι δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες».