Ο Πεπ Γκουαρδιόλα για ακόμη μια φορά προέτρεψε τον κόσμο να εμβολιαστεί και να φοράει μάσκες, ώστε να αποφευχθεί να κλείσουν τα γήπεδα.

Η έξαρση του κορωνοϊού στην Premier League συνεχίζεται, με τον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, σε δηλώσεις του να προτρέπει τον κόσμο να εμβολιαστεί.

Επιπλέον, τόνισε την ανάγκη οι άνθρωποι που πηγαίνουν στο γήπεδο να φοράνε μάσκα, ώστε να μην ξανακλείσουν όπως στην αρχή της πανδημίας.

«Δεν θα μου άρεσε ειλικρινά το ενδεχόμενο να κλείσουν ξανά οι εξέδρες. Τα κρούσματα όμως, αυξάνονται σε όλον τον κόσμο, όχι μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτοί οι άνθρωποι πηγαίνουν στα γήπεδα και μπορούν να μολύνουν και να μολυνθούν.

Στα γήπεδα, οι άνθρωποι δεν φορούν μάσκες. Είναι αυτό που με εκπλήσσει περισσότερο. Θα πρέπει να εμβολιασθούμε και με αναμνηστική δόση, εάν αυτό αποφασισθεί, αλλά και να απολυμαίνουμε τα χέρια μας, να τηρούμε την κοινωνική απόσταση και να φοράμε προστατευτικές μάσκες.

Εμπιστεύομαι τους επιστήμονες γιατί ξέρουν απολύτως περισσότερα από όσα ξέρω. Οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν όταν κάνουν ένα εμβόλιο, οι άνθρωποι μπορεί να πεθάνουν εάν δεν κάνουν ένα εμβόλιο».