Ο Πεπ Γκουαρντιόλα εξαπέλυσε τα βέλη του σε όλους όσοι τον αποθεώνουν όταν κερδίζει, αλλά τον ρίχνουν στα τάρταρα όταν κάτι πάει στραβά.

Για την εναλλαγή αισθημάτων προς το πρόσωπο του, ανάλογα με το αποτέλεσμα αναφέρθηκε σε δηλώσεις που έκανε μετά την εντός έδρας ήττα από την Λιντς με 2-1 ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο τεχνικός των «πολιτών» στα λεγόμενα του ανέφερε τα εξής ακόλουθα: «Όταν χάνουμε λένε πως έκανα λάθος επιλογές, όταν κερδίζουμε πως είμαι μια ιδιοφυία. Δεν μετανιώνω καθόλου για τις επιλογές που έκανα. Αν δεν τους εμπιστευόμουν τότε απλά δεν θα έπαιζαν. Όλοι ήταν καλοί, ήταν ένα περίεργο ματς και στο τέλος το κέρδισε η αντίπαλος μας

Όταν ήμασταν 11 εναντίον 10, τότε χρειαζόμασταν περισσότερη έμπνευση και δεν την είχαμε. Δεν αφήναμε χώρους, όμως ο Ραφίνια σε μια φάση τα κατάφερε και σκόραραν. Όταν κάνεις μόνο επίθεση, τότε πρέπει να προσέξεις να μην τρέξουν οι αντίπαλοι στην κόντρα.

Πάντως πρέπει να πω συγχαρητήρια στην Λιντς. Δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε πολλές φάσεις, αλλά αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι. Έπρεπε να τους σταματήσουμε και απλά δεν τα καταφέραμε. Τώρα συνεχίζουμε»