Ο Ντανιέλ Ποντένσε πήρε θέση για την απόλυση του Μπρούνο Λάζε από την Γουλβς αναφέροντας πως ευθύνη έχουν και οι παίχτες για την κατάληξη αυτή.

Την δική τους ευθύνη έχουν οι παίκτες της Γουλβς για την απόλυση του Μπρούνο Λάζε, σύμφωνα με τον Ντανιέλ Ποντένσε. Ο Πορτογάλος εξτρέμ εξήγησε πως όταν μια ομάδα δεν φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα δεν είναι πρόβλημα αποκλειστικά του προπονητή, αλλά και των ποδοσφαιριστών.
«Είναι στενάχωρο γιατί αυτό σημαίνει πως ούτε εμείς οι παίκτες κάναμε καλή δουλειά. Παίζουμε καλά αλλά δεν κερδίζουμε ούτε παιχνίδια, ούτε βαθμούς. Δεν φταίει μόνο ο προπονητής, αλλά και εμείς. Η απόλυση του μας κάνει να αισθανόμαστε άσχημα», εξήγησε ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού στο «Sky Sports».
«Την ίδια στιγμή, όμως, χρειαζόμασταν κάτι καινούργιο, γιατί δεν τα πηγαίναμε καλά ούτε στα παιχνίδια, ούτε στις προπονήσεις. Κάτι έπρεπε να αλλάξει και η διοίκηση συμπέρανε πως ο προπονητής έπρεπε να φύγει. Πρέπει να αποδεχτούμε την κατάσταση και να την αντιμετωπίσουμε με έναν άλλον προπονητή. Ως ποδοσφαιριστές πρέπει να έχουμε απαιτήσεις ο ένας από τον άλλον», κατέληξε ο Πορτογάλος.