Ο πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού, Ντανιέλ Ποντένσε, μίλησε στην «O Jogo» και υποστήριξε ότι για τη Γουλβς άκουσε για πρώτη φορά στις 5 Ιανουαρίου, διάστημα κατά το οποία έμαθε και ενδιαφέρον από τη Σεβίλλη.

Συνέντευξη στην πορτογαλική εφημερίδα «O Jogo» έδωσε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος εδώ και δύο μήνες ανήκει στη Γουλβς. Ο Πορτογάλος μίλησε για το πώς έφτασε να παίζει στην Premier League, λέγοντας ότι εκτός από τους «λύκους» ενδιαφέρον για την απόκτησή του έδειξε και η Σεβίλλη.

Ο Ποντένσε δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η μεταγραφή στη Γουλβς ήρθε με απρόσμενο τρόπο. Η αλήθεια είναι ότι πηγαίνοντας στην Premier League με έκανε να νιώσω άγχος, αλλά την ίδια ώρα ένιωθα πολύ ωραία στον Ολυμπιακό. Άκουσα για τη Γουλβς για πρώτη φορά στις 5 Ιανουαρίου, ενώ το ίδιο διάστημα μου είπαν και για τη Σεβίλλη. Τελικά στις 29-30 Ιανουαρίου κατέληξα στην Αγγλία.

Στη Γουλβς ήταν λες και έπρεπε να προσαρμοστώ σε πορτογαλική ομάδα. Το ίδιο ήταν και στον Ολυμπιακό. Βασικά ποτέ δεν είχα πρόβλημα προσαρμογής, διότι ποτέ δεν έπαιξα σε ομάδα που δεν είχε Πορτογάλους.

powered by Rubicon Project
Όποιος έχει παιχνίδια στα πόδια του, είναι πιο κοντά στο να φτάσει στην κορυφή. Στον Ολυμπιακό παλεύαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και να παίζουμε στο Champions League. Οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες όμως δεν κοιτάζουν τόσο πολύ το ελληνικό πρωτάθλημα, παρότι υπάρχει ποιότητα».