Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ακούγεται περισσότερο από ποτέ για τον πάγκο της Γιουνάιτεντ με τον Αργεντινό να πιέζεται και να δίνει την αυτονόητη απάντηση για το μέλλον του στην Παρί.

Θα ήταν φύσει αδύνατο να απαντήσει κάτι άλλο ο Ποτσετίνο. Παραμονές του ματς με τη Σίτι, δέχθηκε την ερώτηση περί του μέλλοντος του στην Παρί Σεν Ζερμέν και εκείνος απάντησε αυτό που περίμεναν όλοι. Τόσο πόσο ευτυχισμένος είναι στο Παρίσι και πως θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την κυπελλούχο Γαλλίας.

«Δεν είμαι μωρό… Είμαστε στο ποδόσφαιρο, είναι επιχείρηση, και υπάρχουν φήμες τις οποίες γνωρίζω και καταλαβαίνω απόλυτα τι συμβαίνει. Ορισμένες φορές θετικές ή αρνητικές, αλλά οι φήμες είναι εκεί. Όμως είμαι συγκεντρωμένος απόλυτα στο αυριανό παιχνίδι», υποστήριξε ο Ποτσετίνο.

«Είμαι χαρούμενος στο Παρίσι. Γνωρίζω καλά την πόλη και σαν παίκτης και σαν προπονητής, πάντα έχω ζήσει αυτού του τύπου τις καταστάσεις. Τα πράγματα συμβαίνουν αλλά δεν είμαι υπεύθυνος για αυτό. Εάν με ρωτούσατε αυτό που θα απαντούσα θα είναι πως είμαι χαρούμενος στο Παρίσι», είπε ακόμη και κατέληξε: «Το συμβόλαιό μου με την Παρί είναι μέχρι το 2023. Είμαι πολύ χαρούμενος στην Παρί και αυτό είναι γεγονός. Είμαι χαρούμενος στο Παρίσι και αυτό θέλω να το ξεκαθαρίσω».