Οι ομάδες της Premier League ασκούν πίεση στη διοργανώτρια αρχή για να διακοπεί το πρωτάθλημα ως το τέλος της χρονιάς, λόγω των πολλών κρουσμάτων.

Αναστάτωση στην Premier League. Μετά τις συνεχόμενες αναβολές αγώνων, με πιο πρόσφατο αυτό της Λέστερ με την Τότεναμ που ήταν αρχικά προγραμματισμένο να διεξαχθεί σήμερα.

Τα κρούσματα στις ομάδες ολοένα και αυξάνονται, ενώ υπάρχει έντονη ανησυχία για μεγαλύτερη διασπορά στους συλλόγους και τους εργαζόμενους. Κάπως έτσι, ένας μεγάλος αριθμός ομάδων έχει έρθει σε επαφή με τη διοργανώτρια αρχή και πιέζουν για να βάλουν «λουκέτο» στο πρωτάθλημα ως το φινάλε του 2021 και να αναβληθούν οι επόμενοι αγώνες.

Κάτι που εκ των πραγμάτων είναι εξαιρετικά δύσκολο, με την Premier League λόγω των τεράστιων τηλεοπτικών δικαιωμάτων αλλά και της… καθιερωμένης Boxing Day να μειώνει τις πιθανότητες για να προχωρήσει το εν λόγω αίτημα. Παρόλα αυτά και με την εμφάνιση της μετάλλαξης Όμικρον, η οποία διαδίδεται ταχύτατα στην Αγγλία, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι θα συμβεί.