Η Τότεναμ και ο Άγγελος Ποστέκογλου επιχειρούν να διαμορφώσουν ένα άκρως ανταγωνιστικό ρόστερ για τη νέα σεζόν και ο αγγλικός σύλλογος με ανακοίνωσή του είπε «αντίο» σε συνολικά οκτώ παίκτες.

Η Τότεναμ προχωράει σε ριζικές αλλαγές ενόψει της νέας σεζόν και με ανακοίνωσή της αποχαιρέτησε οκτώ συνλοικά ποδοσφαιριστές με τέσσερις εξ’ αυτών να αποτελούν βασικά «γρανάζια» των τελευταίων ετών.

Συγκεκριμένα οι Έρικ Ντάιερ, Ίβαν Πέρισιτς, Ράιαν Σεσενιόν και Τζάφετ Τανγκάνγκα δε θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τα «σπιρούνια».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τις αποχωρήσεις των Έρικ Ντάιερ, Ιβάν Πέρισιτς, Ράιαν Σεσενιόν και Τζάφετ Τανγκάνγκα μετά τη λήξη των συμβολαίων τους. Αποχαιρετήσαμε τόσο τον Έρικ όσο και τον Ιβάν τον Ιανουάριο καθώς πήγαιναν για να ενταχθούν στους νέους τους συλλόγους, αρχικά ως δανεικοί.

Μετά το τέλος της σεζόν 2023/24, αποχαιρετούμε τώρα τον Ράιαν και τον Τζάφετ. Ευχαριστούμε τον Έρικ, τον Ιβάν, τον Ράιν και τον Τζαφέτ για την υπηρεσία τους στο Club και τους ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για το μέλλον.»