Ο πρόεδρος της Μάντσεστερ Σίτι είναι απογοητευμένος από την πεποίθηση αρκετών αναφορικά με τις 115 κατηγορίες περί παραβίασης του FFP που αντιμετωπίζει ο σύλλογος και ο ίδιος ζήτησε να κριθεί η ομάδα μετά την έκβαση της υπόθεσης.

Η υπόθεση των 115 κατηγοριών της Premier League σε βάρος της Μάντσεστερ Σίτι έχει υποσκιάσει για αρκετούς φιλάθλους τα αγωνιστικά επιτεύγματα του συλλόγου και για αυτό τον λόγο ο πρόεδρος Κχαλντούν Αλ Μουμπαράκ θέλησε η ομάδα να κριθεί με στοιχεία και όχι με βάση τις διάφορες φημολογίες και υποθέσεις.

“Νομίζω ότι η αναφορά (στις κατηγορίες) είναι πάντα απογοητευτική. Το να μιλάμε γι’ αυτό με τον τρόπο που σχολιάζεται. Μπορώ να αισθανθώ πως ο κόσμος μας και όσοι σχετίζονται με τον σύλλογο, δέχονται συνεχώς αναφορές για αυτές τις κατηγορίες”, υποστήριξε.

“Νομίζω ότι εμείς ως σύλλογος πρέπει να σεβαστούμε ότι υπάρχει μια διαδικασία που πρέπει να περάσουμε και την περνάμε. Χρειάζεται περισσότερος χρόνος από ό,τι ήλπιζε ο καθένας, αλλά είναι αυτό που είναι, και πάντα επαναλαμβάνω, ας κριθούμε από τα γεγονότα και όχι από ισχυρισμούς και φήμες”.