Με τα καλύτερα λόγια για τον Χρήστο Τζόλη μίλησε ο προπονητής της Νόριτς, Ντάνιελ Φάρκε, στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Τους λόγους που ώθησαν τη Νόριτς να προχωρήσει στην απόκτηση του Χρήστου Τζόλη αποκάλυψε ο προπονητής των «καναρινιών», Ντάνιελ Φάρκε, κάνοντας λόγο για έναν από τους καλύτερους Ευρωπαίους στην ηλικία του.

«Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι με αυτήν τη μεταγραφή. Υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον για τον Χρήστο από μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη.

Στην ηλικία του, ο Χρήστος είναι ίσως ένας από τους πιο συναρπαστικούς επιθετικούς παίκτες στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Είναι ένας νεαρός εξτρέμ με μεγάλη ταχύτητα και δυνατότητες. Είναι σε καλή φυσική κατάσταση και έχει πετύχει πολλά γκολ και ασίστ για έναν μεγάλο σύλλογο στην Ελλάδα όπως ο ΠΑΟΚ.

Φυσικά, θα του δώσουμε το χρόνο να βελτιωθεί και να προσαρμοστεί στο αγγλικό ποδόσφαιρο, αλλά έχουμε έναν παίκτη με πολλές δυνατότητες και μεγάλη προσωπικότητα».

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Τζόλης είπε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για την πολύ καλή υποδοχή. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέρος αυτής της ομάδας και ελπίζω να δω τους οπαδούς όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Μίλησα με τον προπονητή και μου είπε το σχέδιο και τι θα κάνει μαζί μου στην ομάδα. Είναι πολύ καλό έργο για μένα να υπογράψω εδώ.

Από την πρώτη στιγμή, ήμουν πραγματικά ενθουσιασμένος που ήρθα εδώ. Είπα στον μάνατζέρ μου να υπογράψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα εδώ. Είναι ένα πολύ καλό βήμα για μένα.

Πέρυσι ήταν η πρώτη μου επαγγελματική σεζόν. Είχα καλά στατιστικά και κερδίσαμε το κύπελλο στην Ελλάδα. Ήταν μια πολύ καλή σεζόν για μένα και ελπίζω να συνεχίσω έτσι εδώ στην Premier League».