Ο Μάρκους Ράσφορντ διανύει μία αρκετά καλή αγωνιστική περίοδο, βοηθώντας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην αγωνιστική της επιστροφή στη διεκδίκηση της κορυφής της Premier League.

Ο επιθετικός των «κόκκινων διαβόλων» μίλησε στον Ρίο Φέρντιναντ στο BT Sports και μεταξύ άλλων κλήθηκε να αναφερθεί και στον πρώην προπονητή του και νέο τεχνικό της Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο και γιατί δεν πέτυχε στον πάγκο της ομάδας του.

Αναφερόμενος στους περιορισμούς του Μουρίνιο με βάση το αγωνιστικό του στυλ, παραδέχτηκε ότι τον ίδιο τον περιόρισε σημαντικό, στερώντας του μία ελευθερία που θα τον άφηνε να δείξει τα προσόντα του.

«Με τον Μουρίνιο ήταν φιξαρισμένα τα πράγματα… Εσύ παίζεις εκεί, ο άλλος εκεί, ο άλλος εκεί… Και πάλι μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο με αυτό τον τρόπο, όμως, εγώ δεν μπορούσα να βγάλω στο γήπεδο όσα μπορούσα και ήθελα. Όταν έχεις ευελιξία στο γήπεδο θεωρώ πως τότε μπορείς και να βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό», τόνισε ο Ράσφορντ.

Η… αλήθεια του Ράσφορντ εξηγείται και από τους αριθμούς, καθώς με προπονητή τον Μουρίνιο ο νεαρός επιθετικός είχε φτάσει τα 28 γκολ, έχοντας αυξήσει έκτοτε τις επιδόσεις του στα αντίπαλα δίχτυα, φτάνοντας σε αντίστοιχη χρονική περίοδο τα 42 γκολ.