Ο Μοχάμεντ Σαλάχ είναι πεινασμένος για ένα τρόπαιο τη φετινή σεζόν και καλεί τους συμπαίκτες του να πιέσει ο καθένας τον εαυτό στ’ άκρα για να πετύχουν οι «κόκκινοι» τον στόχο τους.

Ο «Φαραώ» ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του συμβολαίου του με το κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ. Παρ’ όλα αυτά, κόντρα σε ό,τι γράφεται και αναφέρεται για το μέλλον του, εκείνος φροντίζει εντός γηπέδου να δίνει τα πάντα.

Ως αποτέλεσμα, έχει φτάσει να πραγματοποιεί εξαιρετικό ξεκίνημα στη φετινή Premier League, να έχει καθοριστική συμβολή σε κάθε παιχνίδι της Λίβερπουλ και ξέρει πολύ καλά τι είναι αυτό που θέλει από την τρέχουσα σεζόν…

«Όσο η ομάδα παίρνει νίκες, εγώ είμαι χαρούμενος. Πάντα προσπαθώ να βοηθάω με κάθε τρόπο και φυσικά με τα γκολ. Είναι το πιο σημαντικό οι νίκες για την ομάδα.

Πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τίτλο και έχουμε την ποιότητα για να τα καταφέρουμε. Έχουμε ρόστερ τοπ επιπέδου και πρέπει να πιέσουμε ο καθένας τον εαυτό του στα όρια για να πετύχουμε φέτος. Νομίζω πως όλοι σκέφτονται το ίδιο» είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.