Η διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι επιθυμεί να επισπεύσει τις διαδικασίες για την ανανέωση του συμβολαίου του Έρλινγκ Χάαλαντ ώστε να “προλάβει” τους πιθανούς μνηστήρες που μπορεί να καταβάλουν την ρήτρα 175 εκατομμυρίων λιρών που έχει στο συμβόλαιο του.

Στο επίκεντρο των αποφάσεων της διοίκησης της Μάντσεστερ Σίτι είναι η επέκταση της συνεργασίας με τον Έρλινγκ Χάαλαντ σύμφωνα με την ‘Mirror”. Το συμβόλαιο του Νορβηγού σούπερ σταρ λήγει τον Ιούνιο του 2027.

Ωστόσο, είναι ενεργοποιημένη μια ρήτρα αποδέσμευσης 175 εκατομμυρίων λιρών και έτσι αν οι πολίτες δεν σπεύσουν να τον ανανεώσουν οποιαδήποτε άλλη ενδιαφερόμενη ομάδα θα μπορούσε να καταβάλει το ποσό της ρήτρας για να τον αποκτήσει.

Στο παρελθόν ο πατέρας του Χάαλαντ είχε σημειώσει ότι ο γιος του θα μπορούσε να δείξει τις ικανότητες του σε όλα τα πρωταθλήματα και είχε αναφερθεί ενδεικτικά στην Μπάγερν Μονάχου, την Ρεάλ και την Παρί. Τις φήμες διασύνδεσης του ονόματος του επιθετικού με την “βασίλισσα” είχε τροφοδοτήσει και η ατζέντης του, Ραφαέλα Πιμέντα η οποία είχε υποστηρίξει ότι οι ‘μερένγκες” είναι ένας ονειρικός προορισμός για όλους τους παίκτες.

Από την στιγμή που η πλευρά του Χάαλαντ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ότι κάποια στιγμή μπορεί να αποχώρησει, αναμένεται η Μάντσεστερ Σίτι να καταθέσει ένα νέο συμβόλαιο στον παίκτη με αυξημένες αποδοχές και πολύ μεγαλύτερη ρήτρα αγοράς.