Για την σφιχτή πολιτική που θα ακολουθήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο μεταγραφικό παζάρι, ελέω της κρίσης του κορωνοϊού αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Προβλήματα και στο ποδόσφαιρο εκτός από την καθημερινότητα έχει δημιουργήσει ο κορωνοϊός.

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, σε δηλώσεις που έκανε σχετικά με την οικονομική πολιτική που θα ακολουθήσει η ομάδα, στο μεταγραφικό παζάρι καθώς η πανδημία έχει δημιουργήσει τεράστιο ζήτημα στα ταμεία της.

«Η πανδημία σίγουρα τους επηρεάζει όλους στο ποδόσφαιρο. Φυσικά η έλλειψη εισοδήματος, τα οικονομικά έχουν επηρεάσει άπαντες. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και υπεύθυνοι στον τρόπο που κάνουμε τις δουλειές μας τόσο εντός όσο και εκτός του γηπέδου. Υπάρχουν βελτιώσεις στον χώρο προπόνησης, το γήπεδο – πρέπει να δούμε ολόκληρη την εικόνα. Πού μπορούμε να ξοδέψουμε τα χρήματα; Και πόσα υπάρχουν; Έτσι είναι ο πραγματικός κόσμος τώρα, έχει αλλάξει

Μπορείτε να δες με διαφορετικούς τρόπους την ανοικοδόμηση. Έχουμε επίσης παίκτες στην ακαδημία που τώρα μπορούμε να δώσουμε ευκαιρίες. Όλοι οι σύλλογοι στον κόσμο περνούν από την ίδια κατάσταση, οπότε δεν είναι διαφορετικό για τους υπόλοιπους συλλόγους. Νομίζω ότι θα υπάρξουν λιγότερες μεταγραφές στον κόσμο του ποδοσφαίρου με όλες αυτές τις αλλαγές» ήταν τα λεγόμενα του παλαίμαχου άσου των «κόκκινων διαβόλων».